Që nga sot mund të fshini çdo mesazh të padëshiruar në Messenger

Facebook ka dalë me një veçori që ju lejon të fshini mesazhet nga një bisedë pasi t’i keni dërguar ato.

Ky opsion ka qenë në fazë testuese dhe nuk ka funksionuar në teste ashtu siç është menduar.

Kjo veçori funksionin vetëm 10 minuta pasi të keni dërguar diçka të padëshiruar. Para se ta fshini, do të shfaqen dy opsione, hiq për të gjithë dhe hiq për ju. 

Funksioni i ri do të jetë në dispozicion sot në versionet, iOS dhe Android.