Rahoveci po planifikon të behet me shesh

Drejtoria për Urbanizëm e kësaj Komune ka nisur planifikimin fillestar për projektimin e sheshit. Drejtori i kësaj drejtorie, Rumir Zhuniqi, me përkrahjen e kryetarit të komunës Smajl Latifi, tashmë kanë nisur konsultat e para me ekspertë të fushës, organizatat që merren me planifikim urban si dhe grupe të tjera të interesit për ta bashkëideuar sheshin e komunës.