Reagon SBASHK-u: Kryetarë të komunave, mos u përzini për grevën!

ë komunën e Deçanit mësimdhënësit kanë nisur punën e tyre, dhe se procesi mësimor po mbahet normalisht. Këtë e ka konfirmuar për Indeksonline edhe vet kryetari i kësaj komune, Bashkim Ramosaj.Nga ana tjetër, kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jashari thotë se informacionet që ata kanë nga terreni flasin ndryshe