Rio’ hit veror, kap shifrën e pesë milionë shikimeve

Ritmi veror që posedon kjo këngë ka bërë që të dëgjohet shumë

Këtë e dëshmojnë edhe klikimet në Youtube. Kënga “Rio” ka arritur të grumbulloj pesë milion shikime ende pa i bërë një muaj nga publikimi. 

Përveç shikimeve në Youtube, “Rio” po dëgjohet mjaft shumë në kafene dhe klube të natës