Ronaldo hap biznes të ri, gruan e bën menaxhere

Cristiano Ronaldo e ka hapur biznesin e ri. Pak javë pasi investoi në zingjir hotelesh, ylli portugez në Madrid e ka hapur një klinikë të transplantit të flokëve. 

Gruaja e tij, Georgina është emëruar si menaxhere e këtij biznese.

Përveç futbollit jam i pasionuar për shëndetin, teknologjinë dhe hulumtimin, janë fusha në të cilat kam dashur të investoj. Doja që klinika të ndodhej në Madrid, një qytet ku jetova për shumë vite” ka thënë Ronaldo.