Rriten për 3.2 përqind, kursimet pensionale të kosovarëve

+55 milionë euro nga investimet vetëm në janar 2019! Çmimi i aksionit në Trust u ngrit për +3.2%. Pas një dhjetori të dobët, janari ishte jashtëzakonisht pozitiv për tregjet financiare dhe kjo u reflektua në performancën e institucionit”, thuhet në një deklaratë të Fondit Pensional të lëshuar në Facebook.