Selena Gomez-it i’a zënë vendin, nuk është më femra më e ndjekur në “Instagram”

Këngëtarja dhe aktorja e famshme Selena Gomez ishte personi më i ndjekur në “Instagram” por vetëm pas disa kohësh këtë vend i’a mori futbollisti Cristiano Ronaldo kështu duke mbetur femra me më së shumti ndjekës.

Por këtë titull nuk e gëzoi shumë pasi që vetëm katër muaj pas Ronaldos, këngëtarja tjetër Ariana Grande mposhti Selenën. Ariana tani ka 146,486,760 milion ndjekës e Selena 146,354,240 ndërsa Ronaldo me 156 milionë.