Shqiptarët ia blejnë dyqanin e fundit serbëve në Bujanoc

Lokali i vetëm në sheshin “K.Petrovic” në qendër të Bujanocit, i cili kishte qenë në pronësi të sërbëve, tashmë ka kaluar në pronësi të shqiptarit dhe kjo ka trazuar serbët lokal edhe pse jo publikisht – kjo i ka shqetësuar ata, duke plasuar informata dhe deklarata në mediat lokale serbe.