Shqiptari bën për spital gruan dhe katër policë

Një 59 vjeçar shqiptar u arrestua nga policia italiane, pasi ka dhunuar bashkëshorten. Kur policia shkoi për ta ndalur, ai qëlloi edhe forcat e rendit, duke bërë që 4 prej tyre të përfundojnë në spital.

“Il Giorno” shkruan se 59 vjeçari i njohur për policinë, por rrihet gruan në qendër të qytetit Lodi, kur menjëherë në vendngjarje shkuan forcat e rendit.