Shtatë të vdekur nga aksidenti në autostradën Shkup-Tetovë

Policia dhe ekipet mjekësore tashmë kanë  arritur të transportojnë drejt spitalit shumicën e të lënduarave në aksidentin në autostradën  Shkup-Tetovë.

Sipas informatave jo zyrtare, nga ky aksident jetën kanë humbur shtatë persona dhe disa të tjerë janë ende në rrezik.