Shyhrete Behluli ia vodhi idenë Motrave Mustafa, ato ia ‘marrin’ Mahmut Feratin

Më 8 Mars, këngëtarja e muzikës popullore, Shyhrete Behluli lansoi projektin më të ri muzikor, të cilën ia dedikoi nënës së saj.

Por, ideja e kësaj kënge doli të jetë e ngjashme me atë të Motrave Mustafa, të cilat javë më parë paralajmëruan një projekt të ngjashëm. Madje këto të fundit akuzuan kolegen e tyre për kopjim, 

Kujtojmë që Mahmuti dhe Shyhretja numërojnë bashkëpunime të shumta, po çka se kohëve të fundit s’kemi parë një të tillë nga ana e tyre.