Stili i flokëve për 2020

Ishin zgjatime apo flokët e saj të vërtetë? Kush e di, ajo që ka rëndësi është që ato onde u vunë re nga të gjithë. Janë moderne, të bukura dhe gati për t’u bërë nga të gjitha vajzat

Kishte nga ata që komentuan “a janë të vërtetë?”, nga ata që i pëlqyen shumë dhe iu dukën “onde super të këndshme”, të tjerë që ishin të binsur se ishin “extension”, por fakti është se ondet ekstra të gjata të Levantes në edicionin e shtatëdhjetë të Sanremos tërhoqën vëmendjen e të gjithëve.