Stuhia Ciara bënë gërdi në Irland dhe Britani

Britania dhe Irlanda filluan të dielën me një stuhi të fuqishme që prishi edhe lidhjet ajrore, hekurudhore dhe detare, anulime të shumta të ngjarjeve sportive, shkëputje nga energjia elektrike0 dhe dëmtime të shumta në pronë.

Me erërat e fuqishme dhe shiu i dendur, parashikuesit thanë se stuhia Ciara do të godiste edhe Francën, Belgjikën, Hollandën, Zvicrën dhe Gjermaninë