Tahiri: Ata që u përfshin në rastin e abuzimit të së miturës, do të marrin dënimin e merituar

Është jashtëzakonisht alarmante kur një qytetarë shkon me kërkua ndihmë te institucioni që duhet ta mbronte dhe aty përjeton abuzim. Çdo kush që ka abuzuar me pozitën e tij zyrtare duhet të dalë para drejtësisë dhe të marrë dënimin e merituar sepse kjo është e papranueshme. Një gjë të tillë e kam kërkuar edhe në takimin e djeshëm, po flasim për një çështje që ka ndodh brenda dy vite, dhe këtu kemi pasur kemi pasur prokuror, polic dhe hetues të involvuar”, u shpreh ministri Tahiri.

Nëse shohim se ka pasur njerëz që gjatë hetimeve kanë mbrojtur persona të caktuar edhe ata duhet të dënohen”, tha Tahiri.