Televizioni serb: Shqiptarët sulmuan me armë fshatin Restelicë

Shqiptarët e armatosur sulmuan fshatin Rastelicë të mërkurën në mëngjes, pretendon TV Prva.

Fshati ndodhet në Serbinë qendrore, pranë qytetit Kurssumlije, dhe afër vijës kufitare me Kosovën.

Një korrespondent i televizionit me qendër në Beograd thotë se ka pasur të shtënat, dhe se “të gjitha shtëpitë në atë fshat janë demoluar”.

Gazetari shtoi se forcat e shumta të policisë janë vendosur atje.

Sipas dëshmitarëve Xhandarmëria serbe, ishte tërhequr – duke i kërkuar autoriteteve në të njëjtën kohë për të riorganizuar forcat e sigurisë.