Turbulenca gjatë një fluturimi, shqiptari rrëfen si u rrezikua jeta e qindra udhëtarëve

Mediat turke raportojnë se avioni i nisur nga Stanbolli në momentin që ka hyrë në fushën ajërore të SHBA-së është futur në masa të forta ajrore dhe për pasojë ka ndikuar në ekuilibrin e avionit. Pas kësaj u shkaktua panik te pasagjerët dhe 28 prej turke morën plagë të lehta.

Ndër ta ishte edhe një shqiptar, Sead Nikaj i cili u shpreh për gazetën amerikane New-York Times se pas kësaj që pa me sytë e tij nuk do të hipë më në avion.

“Po kthehesha nga Shqipëria dhe 40 minuta para uljes në New York u përplasëm me rryma ajrore. Pas një periudhe qetësie sërish u përplasëm me një rrymë më të fortë. Njerzit filluan të bërtasin dhe të luteshin për jetën. Kurrë më parë nuk kisha përjetuar një gjë të tillë.” tha ai.