Vazhdojnë protesta në Serbi kundër presidentit serb

Sonte po mbahen protesta në qytetet Novi Sad, Nish, Bor, Çaçak, Shabac dhe Vranje, raporton Danas,

Danas ka raportuar që muajin e kaluar në 50 qytete të Serbisë janë mbajtur protesta.

Ai që po ju prinë protestave sonte është gazetari Zhelko Bdorozhiq.

Protestuesit do të protestojnë në rrugët kryesore të qyteteve