Veseli: “Kurrizi’ simbol i Prishtinës

Ky lokacion simbol i Prishtinës ka qenë një dëshmi e vitalitetit dhe forcës së qëndresës së rinisë shqiptare nën robëri, e cila sot në kushtet e lirisë shpërfaqet me talentë që shkëlqejnë në nivel ndërkombëtar të artit e sportit”.

“Shpërndajeni edhe ju që keni kujtime të tilla nga ajo kohë”, ka shkruar Veseli në rrjetin social Facebook.