Vuçiq flet nga Medvegja, tregon se a do t’i bashkohet Kosovës!

“Ju them që mos të brengoseni nga kërcënimet e Prishtinës. Po dëgjoj tregime nga Prishtina. Medvegja dhe Banja e Sijarinës, natyrisht, janë Serbi, kanë qenë Serbi dhe gjithmonë do të jenë. Këtu po investojmë para të shumta dhe do të investojmë edhe në të ardhmen”, ka deklaruar ai.