Vuçiq ‘lëshon pe’, nuk e përjashton mundësinë për ta njohur shtetin e Kosovës!

Nëse nuk arrihet një marrëveshje kompromisi mbi Kosovën, do të jetë një fatkeqësi. Edhe pse kjo duket se e vështirë dhe ndonjëherë e pamundur, ne jemi të vendosur për të arritur një kompromis.  Unë besoj se mund të gjejmë një zgjidhje me ndihmën e miqve tanë evropianë dhe me mbështetjen e Rusisë, Amerikës, Kinës dhe vendeve tjera” u shprehë presidenti serb.