Vuçiq prapë vajton, ankohet për taksën edhe te ambasadori gjerman

Vuçiq iu ankua ambasadorit Schieb për taksën e vendosur nga qeveria e Kosovës për produktet serbe. 

Presidenti serb e cilësoi veprimin e Kosovës si të njëanshëm dhe ndikon në stabilitetin e rajonit. 

Ambasadori gjerman tha se Gjermania e mbështet fuqishëm dialogun Beograd-Prishtinë dhe tha se po shpreson që do të krijohen kushte për vazhdimin e tij.