WhatsAppi, do të sjellë mesazhet vetëshkatërruese”

Mesazhet vetëshkatërruese janë shumë të dobishme kur bëhet fjalë për shkëmbimin e informacionit të ndjeshëm. 

Ju mund ta keni parë këtë veçori në telegram dhe disa aplikacione të tjera të mesazheve.

Sidoqoftë, për WhatsAppin, do të jetë një shtesë e rëndësishme kur të arrijë. WABetaInfo vuri re këtë shtesë.

Aktualisht është në fazën e zhvillimit dhe do të lansohet shpejt në versionin e qëndrueshëm.

Në WhatsApp, mesazhet vetë-shkatërruese mund të quhen si mesazhe “Disappearing”.

Kjo duhet t’ju lejojë të dërgoni një mesazh dhe të specifikoni një kohëmatës për të vetëshkatërruar atë.

WABetaInfo, gjithashtu vëren se funksioni ju lejon të zgjidhni midis 5 sekondave ose 1 ore që mesazhet të zhduken.

Ju me siguri do të jeni në gjendje ta shfrytëzoni këtë veçori edhe në grupe – përfshirë bisedat individuale.

Me informacionin në dispozicion tashti, nuk mund të konfirmohet nëse do të ketë më shumë opsione të kohëve për zhdukjen e mesazheve. 

Sidoqoftë, do të funksionojë ashtu si bën aplikacioni telegram për mesazhe vetëshkatërruese.

Vini re se ende nuk ka njoftime zyrtare në lidhje me funksionin.