Një aksident trafiku ka ndodhur te Fusha e Pajtimit në Kaçanik.
Nga pamjet e publikuara në media, shihet se në aksident është e përfshirë një veturë e llojit “Golf 2” dhe një tjetër e modelit “Mercedes” e ku shihet se ka dëme të shumta materiale.